Merker


Blåklæder

Hvis du skal lage noe, som skal tåle mye bruk, må du vite hva du gjør. Det er ikke nok bare og velge de beste materialene og det beste verktøyet. Du må se på jobben i sin helhet, samtidig som du skal ha passe på detaljene. Hvis du klarer det, gjør du også en god jobb.


 

Nettsiden til Blåklæder her.

Blåklæder katalog 2020


Jobman

Jobmans produkter retter seg mot profesjonelle yrkesmenn. Vi ser for oss en moderne mann eller kvinne med yrkesstolthet som virkelig gjør alt for en god jobb.

Siden 1975 har Jobman produsert arbeidstøy med et mål i sikte:

Å tilby deg profesjonelt arbeidstøy som gjør deg stolt og trygg. Derfor utvikles det blant annet negne materialer, designer egne modeller og har full kontroll på produksjonen. På den måten tilser vi at du får de beste produktene til best mulig pris.

Nettsiden til Jobman her.

Jobman Katalog


 

Helly Hansen

Helly Hansen har laget arbeidstøy til de tøffeste miljøene i over 140 år.

Nettsiden til Helly Hansen Workwear her.

Katalog Helly Hansen


Univern_Logo

Vår egenproduserte kolleksjon av arbeidsklær høster stor anerkjennelse og fremstår i dag som en av markedets mest spennende og fremtidsrettede kolleksjoner. Med en brukerorientert produktutvikling arbeider vi med å fremskaffe tidsriktige og komfortable arbeidsklær som er tilpasset markedets krav. Hvert eneste plagg i vårt sortiment er designet og vurdert ned til hver minste detalj, og vi tør påstå at vår kolleksjon er blant de ypperste på markedet. Produksjonen foregår på moderne fabrikker i Østen. Gjennom mange år har vi utviklet et godt samarbeid, som sikrer oss god kvalitet, riktig pris og riktig leveringstid

Nettsiden til Univern her.

Univern Katalog 2019


Projob

Våre klær er nyskapende på flere måter. Vi tenker mye på funksjon og ergonomi. De to går hånd i hånd; klær som er ergonomisk riktige er også mer funksjonelle: Våre produkter både føles bra og ser bra ut.

Nettsiden til Projob her.

Projob katalog


Snickers

Firmaprofilering lønner seg så sant det gjøres riktig. Det er et kvalitetsstempel som sier mye om deg og din bedrift. Profilering hjelper din bedrift til å skille seg fra andre og til å bli anerkjent for de rette grunnene.

Med Snickers Workwear vet du at du har med eksperter å gjøre – at du får et komplett utvalg av verdiskapende tjenester og produkter. Vi ønsker ikke å utvikle det mest avanserte arbeidstøyet bare for å gjøre det, men fordi vi vet hva du du står overfor hver dag på jobben. Når alt kommer til alt, mener vi at du har rett til å ligge foran.

Nettsiden til Snickers Workwear her.

Snickers katalog


Aalesund Oljekledefabrikk

Aalesund Oljekledefabrikk er en komplett leverandør av regn- og arbeidsbekledning til profesjonelle og kvalitetsbevisste brukere.

Vi er en moderne fabrikk bedrift med lange tradisjoner som forener nytenkning og erfaring. Kundens behov er alltid i fokus. Den lange tilstedeværelsen i et krevende og skiftende marked viser at vi tenker langsiktig, og tilpasser oss stadig nye krav til våre kunder, også når det gjelder helse, miljø og sikkerhet.

Nettsiden til Oljekledefabrikk her.

Aalesund Oljekledefabrikk katalog

Katalog – Flammehemmende synlighet

Katalog  – Synlighet

Katalog – Håndverk

Katalog – Vinterklær

Katalog – Offshore and Supply

Katalog – Fiskeri, Havbruk, Nærinsmiddel

Katalog – Fritidsregntøy